Stienke de Jager Buitencoaching  

stienke.de.jager@gmail.com

 
 Altijd maar druk en moe, je werk is nooit af.

Herken je dit? Jij bent een idealistische en betrokken werknemer of zzp'er. Je bent loyaal aan je werkgever of klant. Je werkt hard en je bent plichtsgetrouw. Je vindt het moeilijk om “nee” te zeggen. Je stelt hoge eisen aan jezelf. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het lastig om hulp te vragen. Goed is voor jou niet goed genoeg. Je hebt het altijd maar druk. Je voelt je moe en overbelast. Een burn-out ligt op de loer…


Overbelasting door zorgtaken

Je kan ook overbelast raken omdat je veel tijd en energie kwijt bent aan het zorgen voor anderen. Bijvoorbeeld als je kinderen of een partner hebt met autisme of als je mantelzorger bent. Of als je alleenstaande ouder bent en het gevoel hebt er helemaal alleen voor te staan. Zorgen voor anderen kan veel energie kosten: je bent vaak moe en je batterij laadt niet meer op. Ook hier is de kans op overbelasting of een burn-out groot.


Maar dit kan ook anders…

Buitencoaching zet je in beweging! Mijn naam is Stienke de Jager en ik ben ervaringsdeskundige en wandelcoach. Met mijn bedrijf Stienke de Jager Buitencoaching help ik je om de rust terug in je leven te brengen. Ik ga graag met je mee op pad. Al wandelend in de natuur begeleid ik je in kleine stappen op weg naar grote veranderingen in je leven. Een leven waarin je meer energie hebt, met een betere balans tussen werk en privé en meer rust en plezier in je leven.

Buitencoaching brengt de rust terug in je leven.


”Wandelen is het beste medicijn.”

Hippocrates

CONTACT

Telefoon: 06 - 107 838 65

E-mail: stienke.de.jager@gmail.com